Από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2025, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι κλαδικές εκθέσεις FOOD & DRINKS by Detrop και PHILOXENIA – HOTELIA θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, δημιουργώντας έναν κοινό εκθεσιακό χώρο συνάντησης για επαγγελματίες της τουριστικής, ξενοδοχειακής και γαστρονομικής αγοράς.
Το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, ανάμεσά τους το The Pairing Bar – Wine Spirits & Delicacies, αλλά και το All about gastronomy Masterclass, με τη συνεργασία της HELEXPO και της εξειδικευμένης εταιρείας στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομίας, Chef Stories, θα δώσει τη δυνατότητα στους εκθέτες της για στοχευμένη προβολή και προσέλκυση εμπορικών επισκεπτών από τη διεθνή αγορά, παρουσιάζοντας θεματικά σαλόνια και προσφέροντας μια νέα εμπειρία γνωριμίας των επισκεπτών με τα προϊόντα.
Συγκεκριμένα, στο χώρο του Pairing Bar σε πέντε ξεχωριστές εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν προϊόντα κορυφαίων εκθετών της FOOD & DRINKS by Detrop που προέρχονται από τους κλάδους: Κρασί, Αποστάγματα, Μπίρα, Τυροκομικά, Αλλαντικά, Αλείμματα και Ελιές, Τουρσιά – Μανιτάρια, Τρούφα, Ξύδι – Κρέμες, Deli products, Αποξηραμένα φρούτα και Ξηροί καρποί, Σοκολάτα και Αρτύματα.
Με μια σύγχρονα σχεδιασμένη και καθοδηγούμενη βιωματική εμπειρία γευσιγνωσίας και storytelling, θα αναδειχθούν η μοναδικότητα, η καινοτομία, η παράδοση, οι ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών, που συμμετέχουν.
Η κάθε γευσιγνωσία θα πραγματοποιηθεί με σύστημα κρατήσεων στο παρακάτω link: https://www.foodanddrinks-expo.gr/en/the-pairing-bar-2025/
Παράλληλα με την έμπρακτη στήριξη της Food & Drinks by Detrop 2025 θα πραγματοποιηθούν 2 ειδικά σχεδιασμένα Masterclasses για το απαιτητικό και εξειδικευμένο κοινό των Hosted Buyers με στόχο την ανάδειξη, την μοναδικότητα, την καινοτομία, την παράδοση, την τοπικότητα και τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών, προσφέροντας μια αυθεντική γνωριμία με τη γαστρονομική τους ταυτότητα.
Πληροφορίες: Chef Stories, κα Τάνια Γεωργιάδου, τηλ 2310471628 & 6942980958





