Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τουριστική φήμη της Βόρειας Ελλάδας Διαβάστε περισσότερα για το Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τουριστική φήμη της Βόρειας Ελλάδας
1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ημαθίας: Πλήθος κόσμου στο πρώτο «γαστρονομικό ταξίδι» με τη συμμετοχή τοπικών εεπιχειρήσεων Διαβάστε περισσότερα για το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ημαθίας: Πλήθος κόσμου στο πρώτο «γαστρονομικό ταξίδι» με τη συμμετοχή τοπικών εεπιχειρήσεων
Η Θεσσαλονίκη της γαστρονομίας στην 89η ΔΕΘ - Από τις 7 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο του δήμου Διαβάστε περισσότερα για το Η Θεσσαλονίκη της γαστρονομίας στην 89η ΔΕΘ - Από τις 7 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο του δήμου
«Γεύσεις Θεσσαλονίκης»: Διήμερο φεστιβάλ για τον γαστρονομικό πολιτισμό στο πάρκο Ξαρχάκου Διαβάστε περισσότερα για το «Γεύσεις Θεσσαλονίκης»: Διήμερο φεστιβάλ για τον γαστρονομικό πολιτισμό στο πάρκο Ξαρχάκου
Μακεδονική Κουζίνα: Μοχλός τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης–Το σχέδιο που ενώνει γαστρονομία και επιχειρηματικότητα Διαβάστε περισσότερα για το Μακεδονική Κουζίνα: Μοχλός τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης–Το σχέδιο που ενώνει γαστρονομία και επιχειρηματικότητα
Αυλαία σήμερα για το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2025 του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη Διαβάστε περισσότερα για το Αυλαία σήμερα για το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2025 του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη
Τις γαστρονομικές πύλες της ανατολικής Χαλκιδικής ανοίγει τον Μάιο το πρόγραμμα KOUZINA 2025 Διαβάστε περισσότερα για το Τις γαστρονομικές πύλες της ανατολικής Χαλκιδικής ανοίγει τον Μάιο το πρόγραμμα KOUZINA 2025
MetaChef με σουβλάκι και γιουβέτσι: Στο Metaverse 20 ελληνικά πιάτα μέσω ΔΙΠΑΕ– Η διεθνής συνεργασία και τα οφέλη Διαβάστε περισσότερα για το MetaChef με σουβλάκι και γιουβέτσι: Στο Metaverse 20 ελληνικά πιάτα μέσω ΔΙΠΑΕ– Η διεθνής συνεργασία και τα οφέλη
Η νέα εποχή του τουρισμού στη Χαλκιδική – Βιωσιμότητα, πολυτέλεια και αναπτυξιακές προκλήσεις Διαβάστε περισσότερα για το Η νέα εποχή του τουρισμού στη Χαλκιδική – Βιωσιμότητα, πολυτέλεια και αναπτυξιακές προκλήσεις